Školska godina  2019./2020. bila je puna različitih događaja.

U jesen smo krenuli u školu kao skupina koja se formirala godinu dana prije i svi smo bili prijatelji. Na samom početku godine dogodile su se promjene u našem odjelu te smo se oprostili s našim prijateljem Venijom koji je s obitelji odselio u Švicarsku. Svima je rastanak bio tužan, ali smo oproštaj obilježili prigodnom proslavom u našem razredu gdje smo se počastili i razmjenili poklone.

Mi smo nastavili raditi i marljivo učiti. Obilježavali smo blagdane, prisustvovali školskim priredbama, kazališnim predstavama, obilježili dan sv. Nikole, pripremali se za Božić, aktivno sudjelovali u nastavnim sadržajima i dočekali zimske praznike.

U siječnju smo se opet našli u školskim klupama. Uslijedile su različite aktivnosti: proslave rođendana, odlazak na klizanje, proslava Valentinova, proslava pod maskama. U svemu smo sudjelovali i odlično se zabavljali. Učili smo, vrijedno radili i prije nego smo se počeli pripremati za blagdan Uskrsa i prigodnu izradu uskrsnih motiva dogodio se virus Corona i poništio sve naše planove. Nastavili smo raditi od kuće. Svakodnevno smo radili na zadacima i provodili aktivnosti prema uputama učiteljice i postali pravi mali heroji nastave na daljinu. Tijekom takvog oblika nastave imali smo još jedan zanimljiv događaj. U našu skupinu stigao je novi učenik. Novi dječak Gabriel odlično se prilagodio našoj skupini i prihvatio rad na našoj viber grupi te smo se na taj način upoznavali nadajući se i iščekujući kako ćemo se svi što prije vidjeti uživo. Skupina 9 koju čine učenici Antonijo, Petar, Mia i Gabriel polako se opraštaju s ovom školskom godinom, sretni i ponosni što su puno toga naučili i doživjeli te se vesele ljetnim praznicima i ponovnom susretu u školskim klupama sljedeće školske godine.