Šesti razred pohađa pet učenika: Božica, Danijel, Lana, Leona i Valentin. Imamo jako lijepu učionicu s mnogo didaktičkog materijala, slikovnica i knjiga koji nam pomažu u učenju. Volimo raditi na računalu jer nam to nastavu čini zanimljivijom. Znamo se koristiti internetskim sadržajima, rješavamo kvizove znanja i sretni smo kada postignemo dobre rezultate.

Odmah na početku školske godine na satu Prirode i društva od jesenskih plodova izradili smo ”Jesenke”.

Kao nosioci aktivnost u suradnji s učenicima sedmog razreda za Dane kruha uz pomoć razrednica izradili smo maffine s višnjama i čokoladom koji su bili i više nego ukusni.

Tijekom ove školske godine slavili smo rođendane, obilježili blagdane, kreativno se izražavali i ukrašavali naš radni prostor.

U vrijeme Božićnih bagdana putovali smo u Osijek gdje smo se provozali božićnim tramvajem. Zanimljivi i smiješni patuljak Badem Badem nasmijao nas je do suza. Svakome od nas smislio je zanimljiv nadimak. Dobili smo i prigodne darove s Lino proizvodima koje najviše volimo.

Pjevajući božićne pjesme uz pomoć ostalih učenika ukrasili smo bor u našem školskom hodniku. Bili smo jako ponosni i bio nam je prekrasan. Sudjelovali smo u priredbi za Božić s igrokazom ‘’Božićni ukras’’.

Volimo plesati pod maskama, pjevati i družiti se s učenicima iz cijele škole. Rađaju se i prve simpatije pa smo jedva čekali Valentinovo kako bismo napisali pismo, ubacili u kutiju i tako razveselili nama dragu osobu.

Odjednom se pojavio Corona virus.  Pa smo tako ostali kod kuće i nastavili vrijedno raditi. Virus nas je ipak nečemu  naučio, a to je da trebamo biti odgovorni prema sebi i svom zdravlju. Roditelji su nam velika podrška u učenju i trude se najbolje što mogu kako bi nam olakšali ove dane. Trudimo se vrijedno raditi i svakodnevno učiteljici slati riješene zadatke.

Kako su marljivi i vrijedni najbolje ćete vidjeti na ovim fotografijama.

Svi željno iščekujemo povratak u školske klupe!

Učenici i razrednica 6. razreda Branka Todorović