I ove školske godine učenici 7. razreda Martina, Klaudija, Dominik, Gabrijel, Jakov i Vedran nastavili su marljivo raditi i učiti.
Na samom početku školske godine upoznali su se s novom učiteljicom i asistenticom kroz različite aktivnosti upoznavanja.
Tijekom godine obilježavali smo blagdane, čitali, pisali, crtali, rezali, pekli, sadili, dobivali nove spoznaje o prirodi, našoj domovini, o građi čovjeka, izvodili pokuse, računali, uspoređivali, prisustvovali školskim predstavama i priredbama.
Putovali smo u Osijek kako bismo prisustvovali manifestaciji “Božićne bajke u Osječkom tramvaju”. Učenike su tijekom vesele vožnje gradom zabavljali kostimirani glumci Umjetničke akademije u Osijeku, a svaki učenik od Djeda Mraza je dobio prigodni slatki poklon.
Takav tijek nastave odvijao se sve do trenutka kada smo morali raditi od kuće zbog novonastale situacije te nismo bili u mogućnosti ići u školu. Svakodnevno smo dobivali zadatke i upute koje smo marljivo ispunjavali u svojim domovima neprestano razmišljajući o povratku u školu.

Anamarija Blagović