Upisi u srednju školu 2020. – pomoćna zanimanja

Poštovani učenici osmog razreda i roditelji!
U tijeku su PRIJAVE KANDIDATA tj. unosi odabira učenika u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) u skladu s preporukama Stručnog tima za profesionalno usmjeravanje radi stjecanja pogodnosti pri upisu učenika s teškoćama u razvoju. 
Unose u sustav izvršava Upisno povjerenstvo Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu u Brodsko-posavskoj županiji. Rok za prijave je 26. lipanj 2020.
Konačne ljestvice poretka će biti objavljene 25. srpnja 2020. Nakon toga ćete u razdoblju od 27. do 31. srpnja 2020. Srednjoj školi koju upisujete dostaviti potpisan obrazac o upisu u 1.r srednje škole – UPISNICU.Imate mogućnost potpisanu upisnicu dostaviti osobno ili elektroničkim putem (e-mailom) na e-mail adresu Srednje škole koju upisujete.

Za učenike koji su dobili prijedlog nastavka obrazovanja po posebnom programu za stjecanje kompetencija u aktivnostima svakodnevnog života i rada uz individualizirane postupke do 21.g. u OŠ”Milan Amruš” – Stručno povjerenstvo škole pokrenulo je postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja učenika za ishođenje Rješenja o primjerenom obliku školovanja kako bi se mogli upisati i nastaviti s obrazovanjem u našoj školi u odgojno-obrazovnoj skupini u školskoj godini 2020./2021.
Marina Sedlo, mag. paed.stručni suradnik pedagog