Obilježen Tjedan psihologije

Svake godine u Hrvatskoj se održava Tjedan psihologije kojemu je cilj pobuditi interes u zajednici za psihologiju te doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Ove godine, 13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održao se od 17. do 23. veljače 2020. Tako je Tjedan psihologije obilježen i u našoj školi kroz različite aktivnosti.

Kroz cijeli tjedan, u predvorju škole mogao se vidjeti izvješeni pano na temu što radi školski psiholog, kako bi se i učenici i roditelji, ali i učitelji kroz cijeli tjedan mogli upoznavati s različitim aktivnostima koje obavlja školski psiholog u sklopu svog rada u školi.

Zajedničkom suradnjom psihologinje i knjižničarke, napravljena je mala izložba različitih knjiga psihološke tematike, a ako se nekome određena knjiga posebno svidjela, mogao ju je zadužiti u knjižnici.

Također su izrađeni informativni letci koji su podijeljeni roditeljima, a koji su sadržavali sve važne informacije o događanjima u Tjednu psihologije te ujedno i poziv na interaktivno predavanje za roditelje učenika naše škole pod nazivom „Razvoj mog djeteta“ koje se održalo u Tjednu psihologije, a kojemu su roditelji mogli prisustvovati.

Amela Muftić Župan